A hub for everything related to NBA 2K13 modding. Releases, previews, requests, and other modding discussion belongs here.
Sat Feb 16, 2013 12:23 am
This is Red Star Belgrade jersey.
Sat Feb 16, 2013 3:10 am
can you post Union Olimpija screenshots?
Sat Feb 16, 2013 4:51 am
What about reditor release?
Sat Feb 16, 2013 6:11 am
@ALIVERS: Just one correction. The stripes around the neck and on the sides of the Lokomotiv Kuban jersey are actually dark green, not black as it is on your photo.
Sat Feb 16, 2013 11:19 pm
Alivers, Tadas Klimavičius is out for the season, but Javtokas is back, Jaaber leaved, and we got new player Donnie McGrath
Sun Feb 17, 2013 2:20 pm
Use 25x25x25 as a Black, because when you give 0x0x0 texture is not visible.

Mod is great.
Mon Feb 18, 2013 8:20 am
3 Wins in a row for Red Star Belgrade in derby against partizan
Mon Feb 18, 2013 10:18 am
Ciro98 wrote:3 Wins in a row for Red Star Belgrade in derby against partizan

Jebemo,karamo...
Mon Feb 18, 2013 10:21 am
@ALIVERS I REALLY DON'T WANNA BOTHER YOU UNLIKE OTHERS... I'D JUST LIKE TO KNOW WHEN WILL U RELEASE V2? Not asking for exact date...btwGREAT WORK, KEEP IT UP!
Mon Feb 18, 2013 10:49 am
Teodosic11 wrote:Ciro98 wrote:3 Wins in a row for Red Star Belgrade in derby against partizan

Jebemo,karamo...
Sad im je kriva politika i Čović, Vučić... Malopre me iznervirao drug, kaže mi da ne razumem i ne može da mi objašnjava... Ne može da prihvati da smo ove sezone jednostavno JAČIA s druge strane nisu se žalili dok je Tadić bio na vlasti, a on čovek okoreli grobar No Comment!PS:a inače kada gledam evroligu navijam za partizan, pa kad čujem takve komentare presedne mi! WTF?!
Mon Feb 18, 2013 10:20 pm
Sad im je kriva politika i Čović, Vučić... Malopre me iznervirao drug, kaže mi da ne razumem i ne može da mi objašnjava... Ne može da prihvati da smo ove sezone jednostavno JAČI
A s druge strane nisu se žalili dok je Tadić bio na vlasti, a on čovek okoreli grobar No Comment!
PS:a inače kada gledam evroligu navijam za partizan, pa kad čujem takve komentare presedne mi! WTF?!
Pa da slazem se, sada samo cekam da izadje ova 2. verzija patcha pa da rokam sa
Zvezdom, inace
NBA timovi su smorili vise

I'm just waiting for verson 2 to play with
Red Star,
NBA teams are borring already
Mon Feb 18, 2013 10:59 pm
Ciro98 wrote:Sad im je kriva politika i Čović, Vučić... Malopre me iznervirao drug, kaže mi da ne razumem i ne može da mi objašnjava... Ne može da prihvati da smo ove sezone jednostavno JAČI
A s druge strane nisu se žalili dok je Tadić bio na vlasti, a on čovek okoreli grobar No Comment!
PS:a inače kada gledam evroligu navijam za partizan, pa kad čujem takve komentare presedne mi! WTF?!
Pa da slazem se, sada samo cekam da izadje ova 2. verzija patcha pa da rokam sa
Zvezdom, inace
NBA timovi su smorili vise

I'm just waiting for verson 2 to play with
Red Star,
NBA teams are borring already

Pa izgleda da cemo malo da se nacekamo, rece Alivers da ceka reditor pa krecu sa radom... a kad ce reditor god knows
A i meni se priigralo sa zvezvdom
btw, v2 will be released after reditor comes...
Mon Feb 18, 2013 11:32 pm
Pa imate u patchu koji sam ja narpavio zvezdu i partizan,sve full odradjeno,izbacio sam v1,u v2 bice vise klubova iz aba lige...
Mon Feb 18, 2013 11:41 pm
Teodosic11 wrote:Pa imate u patchu koji sam ja narpavio zvezdu i partizan,sve full odradjeno,izbacio sam v1,u v2 bice vise klubova iz aba lige...
Ima li topic o tom tvom patchu? Ako da pošalji mi PM s linkom.
Tue Feb 19, 2013 2:50 am
Teodosic11 wrote:Pa imate u patchu koji sam ja narpavio zvezdu i partizan,sve full odradjeno,izbacio sam v1,u v2 bice vise klubova iz aba lige...
A gde da ga nađem? Jel imaš topic ili ?
Tue Feb 19, 2013 5:21 am
Aj posalji brt. PM, ako nije problem ?
Tue Feb 19, 2013 6:20 am
I ja bih zamolio, svi bismo želeli da jebemo i karamo...
Tue Feb 19, 2013 6:29 am
http://www.pes-serbia.com/threads/24293-Nba-2k13-DERBI-PATCHimate na prvoj stranici ovog topica na ovom sajtu,a imate i update roster na predzadnjoj stranici..
Tue Feb 19, 2013 7:49 am
Zahvaljujem, legendo! Koliko sam razumeo, potrebna je čista igra, tj. derbi ne može da se inkorporira u evroligaški peč?
Tue Feb 19, 2013 8:43 am
Potrebna je cista verzija NBA 2K13...
Tue Feb 19, 2013 7:34 pm
Alivers do you making something now ? Like 1.5 version or 2 v??
Thu Feb 21, 2013 12:36 am
i have a problem...i downloaded the pack and i copied it to the same folder.but when i load the roster my players have white arms legs and are head-less...what can i do???i want so much to play euroleague...
Thu Feb 21, 2013 12:52 am
thekostis04 wrote:i have a problem...i downloaded the pack and i copied it to the same folder.but when i load the roster my players have white arms legs and are head-less...what can i do???i want so much to play euroleague...
The IFF and Scoreboard goes to 2k13 install direction! For examble C:\Program files\2K Sports\NBA 2K13
And Rosters goes to C:\Users\YOUR USER NAME\AppData\Roaming\2K Sports\NBA 2K13\Saves
So i think you copied IFF files in wrong direction! Copied in NBA 2K13 install floder and not save floder and then you have the truly rosters!
Last edited by
*DSSXe* on Thu Feb 21, 2013 1:47 am, edited 1 time in total.
Thu Feb 21, 2013 1:16 am
thx a lot man....i fixed it...is there any way to create tournament as euroleague???or we have to play single friendly games??i mean exhibition..
Thu Feb 21, 2013 1:47 am
thekostis04 wrote:thx a lot man....i fixed it...is there any way to create tournament as euroleague???or we have to play single friendly games??i mean exhibition..
You can't create new tourtament! But you can play the exist nba modes like playoffs with euroleague teams! And with full version you can play and other mods (Career, season, my player) Also for now you can play NBA Blacktop with European players (they have fun

)
And final full version comes out when REDitor is ready and ALLIVERS with this tool finish rosters for all euroleague and six Eurocup teams!