Ciro98 wrote:3 Wins in a row for Red Star Belgrade in derby against partizan
Teodosic11 wrote:Ciro98 wrote:3 Wins in a row for Red Star Belgrade in derby against partizan
Jebemo,karamo...
Sad im je kriva politika i Čović, Vučić... Malopre me iznervirao drug, kaže mi da ne razumem i ne može da mi objašnjava... Ne može da prihvati da smo ove sezone jednostavno JAČI
A s druge strane nisu se žalili dok je Tadić bio na vlasti, a on čovek okoreli grobar No Comment!
PS:a inače kada gledam evroligu navijam za partizan, pa kad čujem takve komentare presedne mi! WTF?!
Ciro98 wrote:Sad im je kriva politika i Čović, Vučić... Malopre me iznervirao drug, kaže mi da ne razumem i ne može da mi objašnjava... Ne može da prihvati da smo ove sezone jednostavno JAČI
A s druge strane nisu se žalili dok je Tadić bio na vlasti, a on čovek okoreli grobar No Comment!
PS:a inače kada gledam evroligu navijam za partizan, pa kad čujem takve komentare presedne mi! WTF?!
Pa da slazem se, sada samo cekam da izadje ova 2. verzija patcha pa da rokam sa Zvezdom, inace NBA timovi su smorili vise
I'm just waiting for verson 2 to play with Red Star, NBA teams are borring already
Teodosic11 wrote:Pa imate u patchu koji sam ja narpavio zvezdu i partizan,sve full odradjeno,izbacio sam v1,u v2 bice vise klubova iz aba lige...
Teodosic11 wrote:Pa imate u patchu koji sam ja narpavio zvezdu i partizan,sve full odradjeno,izbacio sam v1,u v2 bice vise klubova iz aba lige...
thekostis04 wrote:i have a problem...i downloaded the pack and i copied it to the same folder.but when i load the roster my players have white arms legs and are head-less...what can i do???i want so much to play euroleague...
thekostis04 wrote:thx a lot man....i fixed it...is there any way to create tournament as euroleague???or we have to play single friendly games??i mean exhibition..
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests