Custom Sliders for My Player, No CPU Trades

Talk about NBA 2K12 here.

Re: Custom Sliders for My Player, No CPU Trades

Postby MadLaker on Thu May 03, 2012 9:17 am

Is there a way to transport custom sliders into an asscosiation. I tried with cheat engine, but no luck.... any help? Thanks!
User avatar
MadLaker
 
Posts: 153
Joined: Fri Sep 05, 2008 2:48 am
Location: Estonia

Re: Custom Sliders for My Player, No CPU Trades

Postby Bulls#1 on Thu May 03, 2012 9:31 pm

Bro there is an option to edit the Sliders in an Association
Image
User avatar
Bulls#1
 
Posts: 505
Joined: Sun Apr 22, 2012 6:22 pm

Re: Custom Sliders for My Player, No CPU Trades

Postby MadLaker on Fri May 04, 2012 5:46 am

•BS• wrote:Bro there is an option to edit the Sliders in an Association

Yeah, i ment like the full set... but i already understood that i need to use TSearch not CC for after patch 2k12....
User avatar
MadLaker
 
Posts: 153
Joined: Fri Sep 05, 2008 2:48 am
Location: Estonia

Re: Custom Sliders for My Player, No CPU Trades

Postby thescruple on Sat May 05, 2012 12:26 pm

Caolanc wrote:anyone know the post patch code for the draft order ?
any help would be greatly appreciated


Found it, it's 13B67FC.
thescruple
 
Posts: 8
Joined: Tue Oct 18, 2011 10:20 am

Re: Custom Sliders for My Player, No CPU Trades

Postby ForestDillinger on Sat May 05, 2012 1:38 pm

Does anyone know the post-patch address for your rotation minutes? Getting a bit tired of getting 41 minutes a game despite my obvious exhaustion.

Or even the post-patch address for substitution method, since I can change the fatigue and stamina sliders to find a balance.

e: Nevermind, just noticed Puff3r already did it for Tsearch. Thanks for the hard work Puff. (Y)
ForestDillinger
 
Posts: 1
Joined: Wed Apr 18, 2012 10:37 am

Re: Custom Sliders for My Player, No CPU Trades

Postby Spitfire Riggz on Sun May 06, 2012 7:32 am

thescruple wrote:
Caolanc wrote:anyone know the post patch code for the draft order ?
any help would be greatly appreciated


Found it, it's 13B67FC.


DUDE NICE! For the value is it just like 1-30? Anyone know
Spitfire Riggz
 
Posts: 11
Joined: Thu Apr 26, 2012 3:33 pm

Re: Custom Sliders for My Player, No CPU Trades

Postby kidclutch06 on Mon May 07, 2012 3:10 pm

holla ballers!

this is my second post btw.. well i need help on some of the codes like reaching foul and stuff.. do you guys have them? also, i know this is not the correct room to post this question but i guess it has something to do with the adjusting the games on the playoffs, do you guys have problem after playing a whole season and after getting the title and when your in the post game press con it suddenly crashes, do you guys experienced this already? or is it just me?
kidclutch06
 
Posts: 3
Joined: Sat May 05, 2012 1:56 pm

Re: Custom Sliders for My Player, No CPU Trades

Postby sinisterglitch on Mon May 07, 2012 3:49 pm

guys does anyone knows how to change the secondary position? i want to be an All Around SG/SF . because im an 6'8 200lbs . do you knnow the address of it? if anyone could help me..
User avatar
sinisterglitch
 
Posts: 45
Joined: Thu Feb 23, 2012 2:34 am

Re: Custom Sliders for My Player, No CPU Trades

Postby ershin777 on Tue May 08, 2012 12:38 pm

Been searching for this. thanks for posting man! :bowdown:
ershin777
 
Posts: 2
Joined: Tue May 08, 2012 12:31 pm

Re: Custom Sliders for My Player, No CPU Trades

Postby mi1029ne on Thu May 10, 2012 6:29 am

does anyone have find the address for tsearch for the nba rules, just like osori did in nba 2k10 to nba 2k11.thanks
mi1029ne
 
Posts: 1
Joined: Thu Oct 06, 2011 3:12 pm

Re: Custom Sliders for My Player, No CPU Trades

Postby thescruple on Thu May 10, 2012 6:44 am

Spitfire Riggz wrote:
thescruple wrote:
Caolanc wrote:anyone know the post patch code for the draft order ?
any help would be greatly appreciated


Found it, it's 13B67FC.


DUDE NICE! For the value is it just like 1-30? Anyone know


I think it can be any value in the first or second round. The value should be your desired pick -1. So #2 overall would be 1, #30 would be 29. Lock it in before the draft (for fun you can change the value during the interview process and have an interview with the same team 2 or 3 times) and you should be good.
thescruple
 
Posts: 8
Joined: Tue Oct 18, 2011 10:20 am

Re: Custom Sliders for My Player, No CPU Trades

Postby Spitfire Riggz on Thu May 10, 2012 9:27 am

thescruple wrote:
Spitfire Riggz wrote:
thescruple wrote:
Caolanc wrote:anyone know the post patch code for the draft order ?
any help would be greatly appreciated


Found it, it's 13B67FC.


DUDE NICE! For the value is it just like 1-30? Anyone know


I think it can be any value in the first or second round. The value should be your desired pick -1. So #2 overall would be 1, #30 would be 29. Lock it in before the draft (for fun you can change the value during the interview process and have an interview with the same team 2 or 3 times) and you should be good.


Thanks bro Ill try it out and report my findings back here. I guess for the number 1 pick input 0! Lol we will see
Spitfire Riggz
 
Posts: 11
Joined: Thu Apr 26, 2012 3:33 pm

Re: Custom Sliders for My Player, No CPU Trades

Postby Spitfire Riggz on Thu May 10, 2012 2:48 pm

ALRIGHT! It worked! Thanks a lot man to clarify this for anybody else that is going to use this, under the "type" in Tsearch select 1 byte and it will work!

Now we just need to find that secondary position address and values..
Spitfire Riggz
 
Posts: 11
Joined: Thu Apr 26, 2012 3:33 pm

Re: Custom Sliders for My Player, No CPU Trades

Postby KD35RW00 on Fri May 11, 2012 9:30 am

Hi guys, quick question. I replaced my old .exe with a new one for the MVP and JD Mod V8 and now, my Cheat Engine seems to have stopped working. I'm opening the new .exe but I cannot change the values or get them to freeze. Any clue on how to make this work?
KD35RW00
 
Posts: 7
Joined: Wed Feb 22, 2012 1:09 pm

Re: Custom Sliders for My Player, No CPU Trades

Postby godevil27 on Sun May 13, 2012 6:26 am

Thanks, everyone. Great topic for me. :D
godevil27
 
Posts: 1
Joined: Sun May 13, 2012 6:22 am

Re: Custom Sliders for My Player, No CPU Trades

Postby KD35RW00 on Sun May 13, 2012 7:58 am

BUMP. Sorry guys, but I'm wondering if anyone knows why I can't use the custom sliders with a modded .exe. I mean, when I load the sliders and such, it shows it to be a value fo 0 and I can't affect the gameplay in any way.

Thanks.

EDIT: The original .exe still works, but I can't make this mod work with the custom sliders. Darn it, oh well.
KD35RW00
 
Posts: 7
Joined: Wed Feb 22, 2012 1:09 pm

Re: Custom Sliders for My Player, No CPU Trades

Postby sinisterglitch on Sun May 13, 2012 7:56 pm

guys anyone has found the address and values for secondary position? :|
User avatar
sinisterglitch
 
Posts: 45
Joined: Thu Feb 23, 2012 2:34 am

Re: Custom Sliders for My Player, No CPU Trades

Postby KD35RW00 on Mon May 14, 2012 8:57 am

The values on the second page should help you with both primary/secondary positions.
KD35RW00
 
Posts: 7
Joined: Wed Feb 22, 2012 1:09 pm

Re: Custom Sliders for My Player, No CPU Trades

Postby sinisterglitch on Mon May 14, 2012 11:28 pm

the values in the second page doesn't work. :|
User avatar
sinisterglitch
 
Posts: 45
Joined: Thu Feb 23, 2012 2:34 am

Re: Custom Sliders for My Player, No CPU Trades

Postby saintoftaint83 on Wed May 16, 2012 7:53 am

Could someone add the addresses for Real Shooting % and Real Free Throw %, None of the other addresses posted in this thread work.
saintoftaint83
 
Posts: 1
Joined: Wed May 16, 2012 6:56 am

Re: Custom Sliders for My Player, No CPU Trades

Postby Spitfire Riggz on Thu May 17, 2012 4:06 pm

saintoftaint83 wrote:Could someone add the addresses for Real Shooting % and Real Free Throw %, None of the other addresses posted in this thread work.


pre patch or post patch? If you guys can be more specific I can help thanks to all the hard work from the contributors on this thread.
Spitfire Riggz
 
Posts: 11
Joined: Thu Apr 26, 2012 3:33 pm

Re: Custom Sliders for My Player, No CPU Trades

Postby padavicar223 on Fri May 18, 2012 9:14 am

I get crash everytime when I add files -.-
padavicar223
 
Posts: 1
Joined: Fri May 18, 2012 8:42 am

Re: Custom Sliders for My Player, No CPU Trades

Postby Spitfire Riggz on Fri May 18, 2012 5:44 pm

padavicar223 wrote:I get crash everytime when I add files -.-


What do you mean add files? If you crash when you alt tab try using a cracked .exe
Spitfire Riggz
 
Posts: 11
Joined: Thu Apr 26, 2012 3:33 pm

Re: Custom Sliders for My Player, No CPU Trades

Postby momitch on Mon May 21, 2012 9:12 am

Anyone knows how to change Dominant hand? I want to make my lefty player into right handed. Anyone know the address and value?

Thanks!
momitch
 
Posts: 2
Joined: Sat May 03, 2008 7:23 pm

Re: Custom Sliders for My Player, No CPU Trades

Postby kirdex on Mon May 21, 2012 5:18 pm

Spitfire Riggz wrote:ALRIGHT! It worked! Thanks a lot man to clarify this for anybody else that is going to use this, under the "type" in Tsearch select 1 byte and it will work!

Now we just need to find that secondary position address and values..


Hi. This is my first time posting here. :D I tried using tsearch to change my draft spot but my game keeps on crashing after the interviews. :? Some help would be greatly appreciated. :D
kirdex
 
Posts: 1
Joined: Sun May 20, 2012 7:45 pm

PreviousNext

Return to NBA 2K12

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests