[Chinese] Fantasy Star Trainer by Aleczou(updated to v1.3)

A hub for everything related to NBA 2K14 modding. Releases, previews, requests, and other modding discussion belongs here.

Re: [Chinese] Fantasy Star Trainer by Aleczou(updated to v1.3)

Postby greatjustice on Mon Jul 20, 2015 6:47 am

JEDL wrote:
greatjustice wrote:
JEDL wrote:I've been reignited to play MyCareer all over again (due to a certain roster). Although trying to play as an existing player has been extremely frustrating. The MC tab won't work for some reason so I can't really change players and lock minutes in.

So yeah I just settled for a created player with a custom cyberface as the Players Tab of this Trainer still worked. However, minutes were eventually going to be a problem (There's no way I'd want to average 41 minutes per game) and since the MC Tab WONT FUCKING WORK (values would always revert to -1), I tracked the rotation minutes using Cheat Engine.

Eventually I did find the code and managed to change it to the minutes I preferred (e.g. 18). But despite "locking/freezing" the values, they would just change constantly between the default value (e.g. 12) to the other value (18). And when I tried to play a game, I played 12 minutes (which was the default one)

TL;DR Fuck this trainer and fuck cheat engine.


Is there really no way to play as a current player? I want to use the latest rosters and play My Career as D'Angelo Russell. Whenever I try to do so, it just changes the name of my player but not the actual player..


Exactly, thats been happening to me all this time. Although I have an alternate solution: Copy everything about the player you want to use (ex. D.Russell's stats, CF, animations, EVERYTHING). and add the new copy player to the designated team. On the players tab, change the player type of the original player (a.k.a the original D.Russell) to "Legend" and he will disappear from the team. Don't forget to get rid of him from the team (Lakers).

I still don't know how to modify the minutes though.
Sorry for the noob questions.

1) I try to click the Copy All button but a pop-up appears and I can't seem to copy the things I need.

2) If ever I succeed in copying the Stats/CF/Animations Etc, how do I apply it to My Player? Should i do it before or after starting My Career mode?

3) How do I change the team of my player in My Career?

Thank you in advance!
greatjustice
 
Posts: 6
Joined: Sun Jun 28, 2015 5:37 pm

Re: [Chinese] Fantasy Star Trainer by Aleczou(updated to v1.3)

Postby Bliss on Wed Jul 22, 2015 10:13 am

wazzup, how do I fix this? Don't undersand what it says.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Image
you can visit my 2k gallery here: http://www.flickr.com/photos/71215819@N06/
you can visit my 2k album here: https://www.flickr.com/photos/71215819@N06/albums
you can visit my 2k videos here: https://www.flickr.com/photos/71215819@ ... 4858487724
User avatar
Bliss
 
Posts: 1218
Joined: Mon Dec 13, 2010 9:02 pm
Location: Cainta Rizal, Philippines

Re: [Chinese] Fantasy Star Trainer by Aleczou(updated to v1.3)

Postby JEDL on Wed Jul 22, 2015 9:53 pm

Bliss wrote:wazzup, how do I fix this? Don't undersand what it says.


Go to settings.ini and change Portrait=1 to Portrait=0
Image
User avatar
JEDL
Dirkler Parsitzki
 
Posts: 392
Joined: Mon Mar 11, 2013 8:21 pm
Location: Adelaide, Australia

Re: [Chinese] Fantasy Star Trainer by Aleczou(updated to v1.3)

Postby Bliss on Thu Jul 23, 2015 3:02 am

Thank you man.
Image
you can visit my 2k gallery here: http://www.flickr.com/photos/71215819@N06/
you can visit my 2k album here: https://www.flickr.com/photos/71215819@N06/albums
you can visit my 2k videos here: https://www.flickr.com/photos/71215819@ ... 4858487724
User avatar
Bliss
 
Posts: 1218
Joined: Mon Dec 13, 2010 9:02 pm
Location: Cainta Rizal, Philippines

Re: [Chinese] Fantasy Star Trainer by Aleczou(updated to v1.3)

Postby JEDL on Thu Jul 23, 2015 9:16 am

Bliss wrote:Thank you man.


Image
Image
User avatar
JEDL
Dirkler Parsitzki
 
Posts: 392
Joined: Mon Mar 11, 2013 8:21 pm
Location: Adelaide, Australia

Re: [Chinese] Fantasy Star Trainer by Aleczou(updated to v1.3)

Postby IRoCats on Thu Jul 23, 2015 12:10 pm

How to trade MyCareer to another Team?
User avatar
IRoCats
 
Posts: 326
Joined: Sat Feb 14, 2015 10:55 am
Location: Philippines

Re: [Chinese] Fantasy Star Trainer by Aleczou(updated to v1.3)

Postby JEDL on Thu Jul 23, 2015 10:40 pm

IRoCats wrote:How to trade MyCareer to another Team?


You can move your player to any NBA team on the players tab
Image
User avatar
JEDL
Dirkler Parsitzki
 
Posts: 392
Joined: Mon Mar 11, 2013 8:21 pm
Location: Adelaide, Australia

Re: [Chinese] Fantasy Star Trainer by Aleczou(updated to v1.3)

Postby padong15 on Sun Jul 26, 2015 1:30 am

[/img]How to fix this error? thank you in advance for your answer.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
User avatar
padong15
 
Posts: 49
Joined: Tue Jun 03, 2014 12:01 am

Re: [Chinese] Fantasy Star Trainer by Aleczou(updated to v1.3)

Postby JEDL on Sun Jul 26, 2015 5:18 pm

padong15 wrote:[/img]How to fix this error? thank you in advance for your answer.


JEDL wrote:Go to settings.ini and change Portrait=1 to Portrait=0
Image
User avatar
JEDL
Dirkler Parsitzki
 
Posts: 392
Joined: Mon Mar 11, 2013 8:21 pm
Location: Adelaide, Australia

Re: [Chinese] Fantasy Star Trainer by Aleczou(updated to v1.3)

Postby greatjustice on Sun Jul 26, 2015 5:50 pm

JEDL wrote:
greatjustice wrote:
JEDL wrote:I've been reignited to play MyCareer all over again (due to a certain roster). Although trying to play as an existing player has been extremely frustrating. The MC tab won't work for some reason so I can't really change players and lock minutes in.

So yeah I just settled for a created player with a custom cyberface as the Players Tab of this Trainer still worked. However, minutes were eventually going to be a problem (There's no way I'd want to average 41 minutes per game) and since the MC Tab WONT FUCKING WORK (values would always revert to -1), I tracked the rotation minutes using Cheat Engine.

Eventually I did find the code and managed to change it to the minutes I preferred (e.g. 18). But despite "locking/freezing" the values, they would just change constantly between the default value (e.g. 12) to the other value (18). And when I tried to play a game, I played 12 minutes (which was the default one)

TL;DR Fuck this trainer and fuck cheat engine.


Is there really no way to play as a current player? I want to use the latest rosters and play My Career as D'Angelo Russell. Whenever I try to do so, it just changes the name of my player but not the actual player..


Exactly, thats been happening to me all this time. Although I have an alternate solution: Copy everything about the player you want to use (ex. D.Russell's stats, CF, animations, EVERYTHING). and add the new copy player to the designated team. On the players tab, change the player type of the original player (a.k.a the original D.Russell) to "Legend" and he will disappear from the team. Don't forget to get rid of him from the team (Lakers).

I still don't know how to modify the minutes though.


Sorry for the repost.

1) I try to click the Copy All button but a pop-up appears and I can't seem to copy the things I need.

2) If ever I succeed in copying the Stats/CF/Animations Etc, how do I apply it to My Player? Should i do it before or after starting My Career mode?

3) How do I change the team of my player in My Career?

Thank you in advance!
greatjustice
 
Posts: 6
Joined: Sun Jun 28, 2015 5:37 pm

Re: [Chinese] Fantasy Star Trainer by Aleczou(updated to v1.3)

Postby JEDL on Sun Jul 26, 2015 9:31 pm

greatjustice wrote:
JEDL wrote:
greatjustice wrote:
JEDL wrote:I've been reignited to play MyCareer all over again (due to a certain roster). Although trying to play as an existing player has been extremely frustrating. The MC tab won't work for some reason so I can't really change players and lock minutes in.

So yeah I just settled for a created player with a custom cyberface as the Players Tab of this Trainer still worked. However, minutes were eventually going to be a problem (There's no way I'd want to average 41 minutes per game) and since the MC Tab WONT FUCKING WORK (values would always revert to -1), I tracked the rotation minutes using Cheat Engine.

Eventually I did find the code and managed to change it to the minutes I preferred (e.g. 18). But despite "locking/freezing" the values, they would just change constantly between the default value (e.g. 12) to the other value (18). And when I tried to play a game, I played 12 minutes (which was the default one)

TL;DR Fuck this trainer and fuck cheat engine.


Is there really no way to play as a current player? I want to use the latest rosters and play My Career as D'Angelo Russell. Whenever I try to do so, it just changes the name of my player but not the actual player..


Exactly, thats been happening to me all this time. Although I have an alternate solution: Copy everything about the player you want to use (ex. D.Russell's stats, CF, animations, EVERYTHING). and add the new copy player to the designated team. On the players tab, change the player type of the original player (a.k.a the original D.Russell) to "Legend" and he will disappear from the team. Don't forget to get rid of him from the team (Lakers).

I still don't know how to modify the minutes though.


Sorry for the repost.

1) I try to click the Copy All button but a pop-up appears and I can't seem to copy the things I need.

2) If ever I succeed in copying the Stats/CF/Animations Etc, how do I apply it to My Player? Should i do it before or after starting My Career mode?

3) How do I change the team of my player in My Career?

Thank you in advance!

Umm...alright. Since "copying" doesn't work, you're gonna have to modify everything about your D.Russell to match the original D.Russell on the player tab. This means you should edit the values and information yourself. This can be done in any point of the game.

Aaaaand to change your player's team, look for your player on the search panel of the players tab. Then on the Team 1 drop down (or Team 2 it doesn't matter), you can freely change your team.
Image
User avatar
JEDL
Dirkler Parsitzki
 
Posts: 392
Joined: Mon Mar 11, 2013 8:21 pm
Location: Adelaide, Australia

Re: [Chinese] Fantasy Star Trainer by Aleczou(updated to v1.3)

Postby kobedicktastegood on Mon Jul 27, 2015 12:54 pm

How do I use this on Mac?
kobedicktastegood
 
Posts: 7
Joined: Wed Jul 01, 2015 5:51 pm

Re: [Chinese] Fantasy Star Trainer by Aleczou(updated to v1.3)

Postby Kevin on Mon Jul 27, 2015 12:59 pm

A better question: Who tf uses Mac?
User avatar
Kevin
Fuck the Celtics
 
Posts: 7871
Joined: Sat Nov 16, 2013 9:47 pm
Location: Montreal

Re: [Chinese] Fantasy Star Trainer by Aleczou(updated to v1.3)

Postby kobedicktastegood on Mon Jul 27, 2015 1:37 pm

Me...
kobedicktastegood
 
Posts: 7
Joined: Wed Jul 01, 2015 5:51 pm

Re: [Chinese] Fantasy Star Trainer by Aleczou(updated to v1.3)

Postby kobedicktastegood on Mon Jul 27, 2015 1:40 pm

Kevin I really want a custom MC player of my custom roster (meds roster/default roster) can you just please make me a MC pls pls pls Im getting headache from figuring out how to use this trainer on mac
kobedicktastegood
 
Posts: 7
Joined: Wed Jul 01, 2015 5:51 pm

Re: [Chinese] Fantasy Star Trainer by Aleczou(updated to v1.3)

Postby Lihan_11 on Tue Jul 28, 2015 3:49 am

Is Kobe's dick really taste good?
User avatar
Lihan_11
 
Posts: 66
Joined: Mon Feb 03, 2014 6:12 am
Location: China

Re: [Chinese] Fantasy Star Trainer by Aleczou(updated to v1.3)

Postby LMG on Fri Jul 31, 2015 11:53 am

Everything works perfectly fine but I cant seem to adjust the length of the season to 29 games. Thoughts?
LMG
 
Posts: 66
Joined: Sun Oct 13, 2013 2:13 pm

Re: [Chinese] Fantasy Star Trainer by Aleczou(updated to v1.3)

Postby JEDL on Sat Aug 01, 2015 1:55 pm

lorenzgetsbuckets15 wrote:Everything works perfectly fine but I cant seem to adjust the length of the season to 29 games. Thoughts?


Well there's lots of stuff we can't adjust in the game with this trainer anymore.
Image
User avatar
JEDL
Dirkler Parsitzki
 
Posts: 392
Joined: Mon Mar 11, 2013 8:21 pm
Location: Adelaide, Australia

Re: [Chinese] Fantasy Star Trainer by Aleczou(updated to v1.3)

Postby LMG on Sat Aug 01, 2015 2:22 pm

JEDL wrote:
lorenzgetsbuckets15 wrote:Everything works perfectly fine but I cant seem to adjust the length of the season to 29 games. Thoughts?


Well there's lots of stuff we can't adjust in the game with this trainer anymore.

are there other ways to change the season's length to 14/29/58 games? :(
LMG
 
Posts: 66
Joined: Sun Oct 13, 2013 2:13 pm

Re: [Chinese] Fantasy Star Trainer by Aleczou(updated to v1.3)

Postby kylex91 on Fri Aug 14, 2015 2:15 am

First time using this trainer and its working fine. The only problem is the season length not changing. Anw, thanks for this tool (Y)
kylex91
 
Posts: 20
Joined: Sat Jan 04, 2014 5:28 pm
Location: Philippines

Re: [Chinese] Fantasy Star Trainer by Aleczou(updated to v1.3)

Postby flyboy_1990 on Sat Aug 29, 2015 10:29 pm

I have one question why doesn't my player role not apply? Like I start as a rookie with low play time and a "role player" role on my team. If I increase my min in the rotation they won't stay because my player role is still not high enough for me to have big min. Is this a glitch or something or am I just stupid. I hope you guys understand what I'm talking about and hope for a reply thanks
flyboy_1990
 
Posts: 1
Joined: Sat Aug 29, 2015 8:20 pm

Re: [Chinese] Fantasy Star Trainer by Aleczou(updated to v1.3)

Postby LBJ6_Heat on Mon Aug 31, 2015 3:25 am

Why I cant download this.
Always tell me that is this virus, and I cant extract.
Can anyone help me
LBJ6_Heat
 
Posts: 15
Joined: Mon Oct 14, 2013 5:26 am

Re: [Chinese] Fantasy Star Trainer by Aleczou(updated to v1.3)

Postby afro1234 on Mon Sep 14, 2015 2:01 pm

It was blocked cause of malware on my computer :shock: :(
afro1234
 
Posts: 3
Joined: Mon Sep 14, 2015 1:50 pm

Re: [Chinese] Fantasy Star Trainer by Aleczou(updated to v1.3)

Postby JAWSFreelao on Wed Sep 16, 2015 10:13 am

It's safe.
Image
Follow Me On Twitter: https://twitter.com/jaws2k
User avatar
JAWSFreelao
 
Posts: 1058
Joined: Thu Mar 27, 2014 1:07 pm

Re: [Chinese] Fantasy Star Trainer by Aleczou(updated to v1.3)

Postby JustDoiT on Thu Sep 24, 2015 6:01 am

Trying to edit team gear colors, but i see option only for the 76ers, wont show me for other teams, that hapens only from updated rosters, but works on original game roster. which file can i update on oficial game roster and than copy it to costum rosters to make the gear color change???
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
JustDoiT
 
Posts: 5
Joined: Thu Sep 24, 2015 5:55 am

Re: [Chinese] Fantasy Star Trainer by Aleczou(updated to v1.3)

Postby IMDABEST23 on Fri Sep 25, 2015 1:22 am

PLLSS HOW DO I PUT IT ON ENGLISH HELP
IMDABEST23
 
Posts: 1
Joined: Thu Sep 24, 2015 11:52 pm

Re: [Chinese] Fantasy Star Trainer by Aleczou(updated to v1.3)

Postby bigh0rt on Fri Sep 25, 2015 2:31 am

IMDABEST23 wrote:PLLSS HOW DO I PUT IT ON ENGLISH HELP

There is no way to do so, you're welcome.
Image
Image
User avatar
bigh0rt
NLSC Team Member
NLSC Team Member
 
Posts: 8891
Joined: Thu Nov 10, 2005 5:06 pm
Location: New York

Re: [Chinese] Fantasy Star Trainer by Aleczou(updated to v1.3)

Postby TGsoGood on Fri Sep 25, 2015 6:27 am

bigh0rt wrote:
IMDABEST23 wrote:PLLSS HOW DO I PUT IT ON ENGLISH HELP

There is no way to do so, you're welcome.


Actually you can change some of the tabs to english. There is a value in the settings that needs to be changed to -1. you will need to read through this thread. I know my tool is partially translated already.
Consider donating: http://cash.me/$TheJohnsonFamily or http://paypal.me/4TheGoods
Follow me on twitter @TGsoGood
Check me out on youtube https://www.youtube.com/channel/UCPydhZ ... PeRSmEVynQ
User avatar
TGsoGood
Contributor
Contributor
 
Posts: 3259
Joined: Thu Jul 28, 2011 4:03 am
Location: Nashville, TN

Re: [Chinese] Fantasy Star Trainer by Aleczou(updated to v1.3)

Postby xringo on Sat Sep 26, 2015 10:23 am

Hello. I'm having a problem. I've used this trainer before about a year ago or so. I got back into nba2k14 and I want to edit my associate mode. But whenever I load it up. I can't see any players or anything. All I see is alec zou. Apart from that I can't see the player database, saved players, my own created players. When I click on the fliter thing and click on Lebron James, nothing happens. All player that shows up is Alec zou. How do I get everyone to show? I Just want to adjust some salary caps and stop players from retiring and move players around.

Yes I checked if all my saved files are in the right DIR in the trainer. Help please?

http://i.imgur.com/k8L1F84.png here is a screenshot. Nothing shows up :/
xringo
 
Posts: 2
Joined: Sun Feb 16, 2014 6:42 pm

Re: [Chinese] Fantasy Star Trainer by Aleczou(updated to v1.3)

Postby JAWSFreelao on Sun Sep 27, 2015 3:30 am

You have to be running NBA 2K14 at the same time.
Image
Follow Me On Twitter: https://twitter.com/jaws2k
User avatar
JAWSFreelao
 
Posts: 1058
Joined: Thu Mar 27, 2014 1:07 pm

Re: [Chinese] Fantasy Star Trainer by Aleczou(updated to v1.3)

Postby JeromePabalate on Tue Oct 20, 2015 2:51 pm

Where is the link to download?
JeromePabalate
 
Posts: 2
Joined: Tue Oct 20, 2015 2:34 pm

Re: [Chinese] Fantasy Star Trainer by Aleczou(updated to v1.3)

Postby JeromePabalate on Tue Oct 20, 2015 2:53 pm

where is the link to download this tool? :?:
JeromePabalate
 
Posts: 2
Joined: Tue Oct 20, 2015 2:34 pm

Re: [Chinese] Fantasy Star Trainer by Aleczou(updated to v1.3)

Postby JAWSFreelao on Sat Oct 24, 2015 3:25 am

First page.
Image
Follow Me On Twitter: https://twitter.com/jaws2k
User avatar
JAWSFreelao
 
Posts: 1058
Joined: Thu Mar 27, 2014 1:07 pm

Re: [Chinese] Fantasy Star Trainer by Aleczou(updated to v1.3)

Postby qrdroidx on Mon Oct 26, 2015 12:09 pm

Why I can't download the tool? It seems like the link is dead. Can someone give me this tool? Thanks.
qrdroidx
 
Posts: 1
Joined: Mon Oct 19, 2015 12:43 pm

Re: [Chinese] Fantasy Star Trainer by Aleczou(updated to v1.3)

Postby afro1234 on Tue Oct 27, 2015 1:44 pm

If it is safe is there any way to prevent this? :? :?: :|
afro1234
 
Posts: 3
Joined: Mon Sep 14, 2015 1:50 pm

Re: [Chinese] Fantasy Star Trainer by Aleczou(updated to v1.3)

Postby Dats4794 on Sun Nov 08, 2015 2:52 am

afro1234 wrote:If it is safe is there any way to prevent this? :? :?: :|
I wish i someone could help me change the language of this trainer :'(
Dats4794
 
Posts: 1
Joined: Sun Nov 08, 2015 2:30 am

Re: [Chinese] Fantasy Star Trainer by Aleczou(updated to v1.3)

Postby bigh0rt on Sun Nov 08, 2015 3:21 am

Dats4794 wrote:
afro1234 wrote:If it is safe is there any way to prevent this? :? :?: :|
I wish i someone could help me change the language of this trainer :'(

It is not possible. It's not that nobody will help you.
Image
Image
User avatar
bigh0rt
NLSC Team Member
NLSC Team Member
 
Posts: 8891
Joined: Thu Nov 10, 2005 5:06 pm
Location: New York

Re: [Chinese] Fantasy Star Trainer by Aleczou(updated to v1.3)

Postby exkappa on Fri Nov 13, 2015 8:54 am

do i edit teams with this editor?
exkappa
 
Posts: 10
Joined: Tue Jan 08, 2013 2:59 am

Re: [Chinese] Fantasy Star Trainer by Aleczou(updated to v1.3)

Postby Dryptex on Sun Nov 15, 2015 7:01 am

Dead link, cant download it.
Dryptex
 
Posts: 1
Joined: Sun Nov 15, 2015 6:45 am

Re: [Chinese] Fantasy Star Trainer by Aleczou(updated to v1.3)

Postby jamesblake on Mon Nov 16, 2015 5:11 pm

can this edit teams and change names?
"Kapag gusto, maraming paraan. Kapag ayaw, maraming dahilan."

Help and support my video game mods:

ImageImageImageImage
User avatar
jamesblake
 
Posts: 70
Joined: Thu Nov 29, 2007 11:38 pm

Re: [Chinese] Fantasy Star Trainer by Aleczou(updated to v1.3)

Postby superiqr on Wed Dec 02, 2015 12:34 am

Hey guys! I need help! Anyone knows how to fix this error? I tried changing portrait=0 but it wont work. Thanks!
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
superiqr
 
Posts: 2
Joined: Thu Dec 12, 2013 6:45 pm

Re: [Chinese] Fantasy Star Trainer by Aleczou(updated to v1.3)

Postby nosaj02 on Mon Dec 14, 2015 3:04 pm

What is this all about??
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
nosaj02
 
Posts: 1
Joined: Fri Dec 11, 2015 4:15 pm

Re: [Chinese] Fantasy Star Trainer by Aleczou(updated to v1.3)

Postby Provocative on Mon Jan 04, 2016 1:26 am

Anyone knows how to fix this?

Image
Provocative
 
Posts: 3
Joined: Sun Jan 11, 2015 8:25 am

Re: [Chinese] Fantasy Star Trainer by Aleczou(updated to v1.3)

Postby TGsoGood on Tue Jan 05, 2016 3:06 am

That is just the directory screen. The characters show like that because the program does not use english characters.
Consider donating: http://cash.me/$TheJohnsonFamily or http://paypal.me/4TheGoods
Follow me on twitter @TGsoGood
Check me out on youtube https://www.youtube.com/channel/UCPydhZ ... PeRSmEVynQ
User avatar
TGsoGood
Contributor
Contributor
 
Posts: 3259
Joined: Thu Jul 28, 2011 4:03 am
Location: Nashville, TN

Re: [Chinese] Fantasy Star Trainer by Aleczou(updated to v1.3)

Postby Provocative on Tue Jan 05, 2016 5:50 am

TGsoGood wrote:That is just the directory screen. The characters show like that because the program does not use english characters.


No bro... I mean the small window (under the directory screen - is there just to show the directory's folder is all rigtht)

The trainer was working normally and then stop it to run... :cry:
Provocative
 
Posts: 3
Joined: Sun Jan 11, 2015 8:25 am

Re: [Chinese] Fantasy Star Trainer by Aleczou(updated to v1.3)

Postby Warstomp32 on Tue Jan 12, 2016 1:49 am

can this trainer change team logo assign?
visit my 3d works > http://gline01.deviantart.com/ (not related to nba though) :cool:
User avatar
Warstomp32
 
Posts: 149
Joined: Fri Oct 19, 2012 2:58 am
Location: PH

Re: [Chinese] Fantasy Star Trainer by Aleczou(updated to v1.3)

Postby kayb4922 on Sun Jan 24, 2016 10:16 am

how do you add jerseys to a team and save it. because it won't save the jerseys when I open the applications.
kayb4922
 
Posts: 10
Joined: Fri Jun 27, 2014 2:17 am

Re: [Chinese] Fantasy Star Trainer by Aleczou(updated to v1.3)

Postby kristhecrusader6 on Mon Jan 25, 2016 3:36 pm

I had been using this trainer for sometime.. But yesterday I had to uninstall nba 2k14 and reinstall it.. Now I can't access the trainer with my game on.. How to fix this?? Can someone help??
kristhecrusader6
 
Posts: 137
Joined: Fri Aug 14, 2015 7:37 pm

Re: [Chinese] Fantasy Star Trainer by Aleczou(updated to v1.3)

Postby sparktoratah on Mon Feb 15, 2016 8:25 pm

Can anyone reupload this trainer?
sparktoratah
 
Posts: 6
Joined: Sun Jul 22, 2012 5:35 pm

Re: [Chinese] Fantasy Star Trainer by Aleczou(updated to v1.3)

Postby Seushir0 on Wed Feb 17, 2016 4:43 pm

kristhecrusader6 wrote:I had been using this trainer for sometime.. But yesterday I had to uninstall nba 2k14 and reinstall it.. Now I can't access the trainer with my game on.. How to fix this?? Can someone help??


Well I had a hard time making this work again for me in windows 8 and windows 10 but from the way I was able to make it work here are a few things I observed.

1. Open the trainer first and make sure to Run as Administrator.

2. Open your game but do not run NBA2k14.exe as Admin just run the game normally or it will supersede the Trainer (even if trainer is run as admin).

3. Map the file locations correctly in the trainer.
Image

4. You should now be able to get it to work when you enter My Career now.
ImageImageImage


Image
User avatar
Seushir0
 
Posts: 284
Joined: Tue Oct 06, 2015 6:30 pm

PreviousNext

Return to NBA 2K14 Modding

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot], paoloteh00 and 10 guests