Patch will be ready in the night I have now already made ratings , height/weight , signature skills/shots/dunks and layups and some faces I gave it to bs7 ...
Hey you all! If you dont like the job that this kid is working then dont follow him! Just STOP COMPLAIN! The team team is not a whole crew of a team of 20 people but only 4! If you cant wait then I suggest you to stop following this topic!
nikosdeliveras wrote:alivers you are awful you are always telling lies
What did ALIVERS didto you, man? He has nothing with this patch. I fully understand bs7 and his team because it isn't easy to make a patch wih 3 - 4 people but it isn't right from him to tell us lies.
Παιδιά αν δεν γουστάρετε το πατς μην το κατεβάζετε αυτην την στιγμή είμαστε 2 άτομα όλοι οι υπόλοιποι έφυγαν μας έχουν μείνει τα πρόσωπα και κανείς απο μας τους 2 δεν ξέρει να φτιάχνει...Έχουμε μονο cyberfaces για τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναικό....Εγώ κάνω in-game πρόσωπα σε ΠΑΟΚ και Αρη και μερικά του Πανιωνίου και ο bs7 τα υπόλοιπα! Συγγνώμη κιόλας άλλα με 2 άτομα το πατς δεν φτιάχνετε....Άμα θέλετε να βγεί γρήγορα θα μπορούσατε να βοηθήσετε
ρε φιλε εγω δεν μπορω να καταλαβω ενα πραγμα . σας ζητησαμε να βγάλετε μια demo εκδοση του patch με οσα έχετε κάνει ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ . αμα προσπαθείτε να προσθεσετε ολοενα και περισσοτερο τοσο περισσοτερο θα αργειτε και δεν θα μπορειτε να κρατησετε τις υποσχεσεις σας .......... παντα φιλικα
φιλε δεν εχουμε προσωπα αυτο ειναι το προβλημα εγω εχω κανει cyberfaces για ολυμπιακο και παναθηναικο και υπαρχουν πολλα λάθη...Μερικοί παίκτες έχουν μαύρα πόδια ενω οι αλλοι παικτες που δεν εχουν cyberfaces δεν μπορουν να επεξεργαστουν τα προσωπα τους ακομα κι αν αλλαζεις το GenericF απο το RED MC απλώς γίνεται in-game face χωρίς αλλαγές...Μόνο αυτό μας έχει μείνει όλα τα άλλα είναι έτοιμα