Custom Sliders for My Player, No CPU Trades

Talk about NBA 2K12 here.

Re: Custom Sliders for My Player, No CPU Trades

Postby KOBE23 on Thu Mar 29, 2012 6:50 am

Could anyone please update these cheat engine sliders for nba2k12 v1.0.1, please...

http://www.mediafire.com/?xf6bembh6czckd6
Image
User avatar
KOBE23
 
Posts: 51
Joined: Thu Oct 20, 2011 11:34 am

Re: Custom Sliders for My Player, No CPU Trades

Postby weskerdoomz on Thu Mar 29, 2012 12:25 pm

who can make 66 games in tsearch?
Roster Update!

Click ->WeskerDoomz NBA 2K12 Roster
User avatar
weskerdoomz
 
Posts: 110
Joined: Sat Feb 04, 2012 9:41 pm

Re: Custom Sliders for My Player, No CPU Trades

Postby weskerdoomz on Thu Mar 29, 2012 1:07 pm

I'm using Jeremy Lin on CAL "Creating a Legend"

I'm startingl lineup, when i use [tsearch] NBA 2K12 Sliders+Gameplay+Coach+Other Post Patch.cht

i'm bench warmer and i'm 0 minutes on my team

what i do on tsearch, what i don't need to freeze? the coach mode or else?
Roster Update!

Click ->WeskerDoomz NBA 2K12 Roster
User avatar
weskerdoomz
 
Posts: 110
Joined: Sat Feb 04, 2012 9:41 pm

Re: Custom Sliders for My Player, No CPU Trades

Postby ajonvaliente on Thu Mar 29, 2012 5:12 pm

can anyone solve my problem...i really want my right hand dominant to be back..plsss help mee ....
ajonvaliente
 
Posts: 17
Joined: Fri Dec 24, 2010 12:12 am

Re: Custom Sliders for My Player, No CPU Trades

Postby saffir99b on Sun Apr 01, 2012 9:16 am

Is there any way to add injuries to certain players? Trying to kick Sefolosha out of the league in My Player mode. I don't think he's quite as good as Sega makes him out to be.
saffir99b
 
Posts: 3
Joined: Sun Mar 25, 2012 8:56 am

Re: Custom Sliders for My Player, No CPU Trades

Postby sandford010 on Sun Apr 01, 2012 9:25 pm

i'm not sure if it's even an option, but i'm looking to turn fouling out off, is that possible?
sandford010
 
Posts: 17
Joined: Fri Feb 17, 2012 3:58 am
Location: Stirling, Scotland, UK

Re: Custom Sliders for My Player, No CPU Trades

Postby kin323 on Tue Apr 03, 2012 4:40 am

hi everyone

anyway to simulate a key game? or to disable halftime report?
kin323
 
Posts: 9
Joined: Mon Apr 02, 2012 9:07 am

Re: Custom Sliders for My Player, No CPU Trades

Postby 13wongjy1 on Tue Apr 03, 2012 6:56 pm

After freezing the sliders, both TSearch and Cheat Engine freeze, and have no effect.
How do I fix it???
13wongjy1
 
Posts: 1
Joined: Mon Apr 02, 2012 4:00 pm

Re: Custom Sliders for My Player, No CPU Trades

Postby waxzoo on Wed Apr 04, 2012 5:23 am

i rly cant get it to work, iv done it 100 times step by step, i open my nba, start cheat engien load nba.exe go in to nba and add the file, i go in to the nba change the slides to how i want them go out to cheat engien again and freeze the codees, but when i enter the game its back to normal!

Im tierd as fuck so i might of misst something but i rly cant see what im doing wrong! Anyone found my problem ^^?
waxzoo
 
Posts: 1
Joined: Wed Apr 04, 2012 4:12 am

Re: Custom Sliders for My Player, No CPU Trades

Postby Infernales on Wed Apr 04, 2012 12:19 pm

waxzoo wrote:i rly cant get it to work, iv done it 100 times step by step, i open my nba, start cheat engien load nba.exe go in to nba and add the file, i go in to the nba change the slides to how i want them go out to cheat engien again and freeze the codees, but when i enter the game its back to normal!

Im tierd as fuck so i might of misst something but i rly cant see what im doing wrong! Anyone found my problem ^^?


Seems like you're doing it right...After doing all that, go directly to your My Player save file and then save right away before playing a game.

Also, if you're using this post-patch, then it surely wont work.
User avatar
Infernales
 
Posts: 349
Joined: Fri Mar 18, 2011 5:51 pm
Location: Philly-Philly-Philly Baby!

Re: Custom Sliders for My Player, No CPU Trades

Postby quemajor on Wed Apr 04, 2012 3:48 pm

waxzoo wrote:i rly cant get it to work, iv done it 100 times step by step, i open my nba, start cheat engien load nba.exe go in to nba and add the file

Up to here is okay.
, i go in to the nba change the slides

Here I think you've misunderstood something, or maybe it's me who misunderstand. Before going back into the game you need to freeze the desired attributes in CE and add "1" to it/them. Also, if you choose multiple(by using CTRL+LMB) you could change multiple attributes at once. And as someone mentioned, after freezing and setting what you want you then go back into the game and first save the MP.


@infernales:
Also, if you're using this post-patch, then it surely wont work.

I'm not what you mean with "post-patch" surely won't work(or did you mean pre-patch? Before the patch), because the one I posted I(and a few other friends) use it all the time since the patch came out. Those that are posted at the beginning of thread won't work(unless they were updated to the patch 1.0.1). Why? The addresses change after a patch update. However, the range of the attributes do not (e.g. 0 - 99 or 0 - 1).
quemajor
 
Posts: 3
Joined: Sat Jan 14, 2012 5:07 am

Re: Custom Sliders for My Player, No CPU Trades

Postby shine0043 on Thu Apr 05, 2012 4:46 am

I have tried to use the engine to look for the addresses for different nba rules (e.g. def 3 sec)

I tried to turn it "on" and "off" and search by the engine with "1" and "0" (4 bytes, exact value)

I tried several times and no correct address show up. What's wrong? How to look for those addresses?

Please help!
shine0043
 
Posts: 1
Joined: Sun Oct 09, 2011 12:08 am

Re: Custom Sliders for My Player, No CPU Trades

Postby volsey on Thu Apr 05, 2012 7:26 am

neumei626 wrote:
neumei626 wrote:I have a request. One that actually makes sense, even if you are not cheating.

In my player mode in 2k12, it appears you can not increase the "Shoot of Dribble" rating. Even after increasing all abilities, it remains at a lowly 70.

This is one thing even an honest my player would want to remedy.

Is there any way to get an ADDRESS IN CHEAT ENGINE to change this damn stat? I hate having all my ratings almost at max (95-99) yet my SOD remains at 70. :|



A hopeful BUMP on this.


One more bump on this. I didn't want to cheat, but there is no other way to change shot off dribble in the game. So even though my abilities are all average to great, and my medium shot is 99, quite a few easy shots are missed because my shot off dribble is still 60.

I've only delved into the sliders once, so if anybody has values for the Shot off Dribble attribute, I'd be very very grateful.

Another question, do i have to use tSearch/cheat engine every time I enter into MP mode? Or do the sliders and whatnot 'autosave' after you freeze the values once?
User avatar
volsey
 
Posts: 1053
Joined: Fri Jul 15, 2005 4:19 am
Location: Canada

Re: Custom Sliders for My Player, No CPU Trades

Postby anrzach on Fri Apr 06, 2012 5:45 am

Hi Everyone!

Dose anybody knows addresses for contract salary and contract lenght?
EDIT: post patch of course
anrzach
 
Posts: 1
Joined: Fri Apr 06, 2012 5:15 am
Location: Poland

Re: Custom Sliders for My Player, No CPU Trades

Postby eziquiel on Sat Apr 07, 2012 6:09 am

Did they change the memory values? My old TSearch tables no longer find the right values...
eziquiel
 
Posts: 69
Joined: Fri Oct 07, 2011 10:17 pm

Re: Custom Sliders for My Player, No CPU Trades

Postby Caolanc on Sat Apr 07, 2012 11:27 am

anyone know the post patch code for the draft order ?
any help would be greatly appreciated
Caolanc
 
Posts: 1
Joined: Thu Mar 29, 2012 4:21 am

Re: Custom Sliders for My Player, No CPU Trades

Postby pamekweqz on Sat Apr 07, 2012 6:32 pm

:bowdown: :bowdown: great man
pamekweqz
 
Posts: 1
Joined: Sat Apr 07, 2012 6:28 pm

Re: Custom Sliders for My Player, No CPU Trades

Postby theo@98 on Mon Apr 09, 2012 6:47 pm

when i open the file in cheat engine i can't change values.. They're ??.. PLEASE HELPP!!!
theo@98
 
Posts: 1
Joined: Sat Apr 07, 2012 2:44 am

Re: Custom Sliders for My Player, No CPU Trades

Postby Clued on Tue Apr 10, 2012 6:31 pm

Anyone been able to find draft order?

If not, does anyone know the process in finding out? I wouldn't mind giving it a shot.
Clued
 
Posts: 1
Joined: Tue Dec 27, 2011 10:08 am

Re: Custom Sliders for My Player, No CPU Trades

Postby Capati on Tue Apr 10, 2012 6:47 pm

I dont really get this? I mean, I followed the steps respectively, but when i go to my player, the sliders doesnt change. any help guys?
User avatar
Capati
 
Posts: 38
Joined: Tue Jul 19, 2011 2:47 am

Re: Custom Sliders for My Player, No CPU Trades

Postby ImBarryScott on Wed Apr 11, 2012 3:38 am

Thanks for the file Puff3r, saved me the time of doing them all again. If I ever have need to make a comprehensive list again I'll make sure to post it here.
ImBarryScott
 
Posts: 1
Joined: Wed Apr 11, 2012 3:31 am

Re: Custom Sliders for My Player, No CPU Trades

Postby Zix14 on Wed Apr 11, 2012 11:39 am

is it possible to change my player position with tsearch?
thanks in advance
Zix14
 
Posts: 1
Joined: Sat Feb 18, 2012 3:24 pm

Re: Custom Sliders for My Player, No CPU Trades

Postby PP23 on Thu Apr 12, 2012 12:20 pm

Josh8806 wrote:This is incomplete but has some of the basic ability and success rate sliders for cheat engine. Please let me know if it works.



Hey man, some questions:
What should i put in the value to make it 100%? I mean in the 3pt success,attack basket and other related tendencies
should i put 1 or 99?
Image
User avatar
PP23
 
Posts: 10
Joined: Thu Apr 21, 2011 5:32 pm
Location: Philippines

Re: Custom Sliders for My Player, No CPU Trades

Postby BigTobiTobs on Sun Apr 15, 2012 7:29 am

Hey Guys Im gonna be posting the sliders for the NBA 2k12 V1.01 Cos this slider will not work with Current Exe file due to changes and stuff like that by 2K..But If you guys can be patient enough I am working on it and I will have it posted in a week or less depending on my work schedule... and im gonna be using Cheat Engine Cos I don't know how to use T-Search
BigTobiTobs
 
Posts: 9
Joined: Sat Jan 21, 2012 2:52 pm

Re: Custom Sliders for My Player, No CPU Trades

Postby PP23 on Sun Apr 15, 2012 2:01 pm

BigTobiTobs wrote:Hey Guys Im gonna be posting the sliders for the NBA 2k12 V1.01 Cos this slider will not work with Current Exe file due to changes and stuff like that by 2K..But If you guys can be patient enough I am working on it and I will have it posted in a week or less depending on my work schedule... and im gonna be using Cheat Engine Cos I don't know how to use T-Search


Alright, thx buddy. But I guess that could be a problem for me coz i'll be leaving by tomorrow
for I have a summer class. Hope you're doing fine mate.
Image
User avatar
PP23
 
Posts: 10
Joined: Thu Apr 21, 2011 5:32 pm
Location: Philippines

Re: Custom Sliders for My Player, No CPU Trades

Postby BigTobiTobs on Sun Apr 15, 2012 3:57 pm

I Have USER AND CPU {Fouls} {Tendencies} {offense} {Defense} But I can't seem to find the attributes just yet so i'll work on that and some other sliders ...

THIS IS FOR THOSE WHO HAVE UPDATED THEIR NBA 2K12 EXE AND THE ADDRESES NO LONGER WORK ...THE IS FOR NBA 2K12 EXE 1.01 PLUS LATEST UPDATE

4-15-2012 3:20 Added a couple attributes that I could find and Playoffs Length and Trades
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Last edited by BigTobiTobs on Mon Apr 16, 2012 6:22 am, edited 1 time in total.
BigTobiTobs
 
Posts: 9
Joined: Sat Jan 21, 2012 2:52 pm

Re: Custom Sliders for My Player, No CPU Trades

Postby BigTobiTobs on Sun Apr 15, 2012 4:06 pm

KOBE23 wrote:Could anyone please update these cheat engine sliders for nba2k12 v1.0.1, please...

http://www.mediafire.com/?xf6bembh6czckd6



Just Did..
BigTobiTobs
 
Posts: 9
Joined: Sat Jan 21, 2012 2:52 pm

Re: Custom Sliders for My Player, No CPU Trades

Postby PP23 on Sun Apr 15, 2012 8:21 pm

Dude, what to put in the value?
For example, in 3pt success, attack basket and any other offense to make it 100 % ?
should i put 1? or 99?
Image
User avatar
PP23
 
Posts: 10
Joined: Thu Apr 21, 2011 5:32 pm
Location: Philippines

Re: Custom Sliders for My Player, No CPU Trades

Postby ideaL_27 on Sun Apr 15, 2012 9:57 pm

BigTobiTobs Thanks for the hard work, keep it up
:bowdown: :bowdown2:
User avatar
ideaL_27
 
Posts: 50
Joined: Sun Feb 27, 2011 12:19 am

Re: Custom Sliders for My Player, No CPU Trades

Postby BigTobiTobs on Sun Apr 15, 2012 11:48 pm

ideaL_27 wrote:BigTobiTobs Thanks for the hard work, keep it up
:bowdown: :bowdown2:


Lol :D :D :D :D People like you are the reason why I do it..And Thank You
BigTobiTobs
 
Posts: 9
Joined: Sat Jan 21, 2012 2:52 pm

Re: Custom Sliders for My Player, No CPU Trades

Postby BigTobiTobs on Mon Apr 16, 2012 12:01 am

PP23 wrote:Dude, what to put in the value?
For example, in 3pt success, attack basket and any other offense to make it 100 % ?
should i put 1? or 99?


! is too low and 100 is way too high...

50==50% of 3pt will go in
60==60% of 3pt will go in so in other words 6 out of every ten 3pt will go in ..and depending on your rating and release timing even more may go in
BigTobiTobs
 
Posts: 9
Joined: Sat Jan 21, 2012 2:52 pm

Re: Custom Sliders for My Player, No CPU Trades

Postby tnorton00 on Mon Apr 16, 2012 5:15 am

Thanks BigTobiTobs for the table, helps a lot, quick question though, have you found the CPU block setting? I'm hoping to make the game slightly more realistic since i'm seeing my centers get blocked by Kirk Hinrich >.> *edit* sry i didn't read all of your comment about attributes, i look forward to seeing the updates! :)
tnorton00
 
Posts: 2
Joined: Mon Apr 16, 2012 4:05 am

Re: Custom Sliders for My Player, No CPU Trades

Postby astarot on Mon Apr 16, 2012 8:33 pm

Hi all

I've been using cheatengine with NBA 2K for quite a while but "allow trades" does not work for me at all. My situation in my player is that I'm in Bucks and Jenings what to test free agency when front office notice that they trade him for Rondo within like 2-3 days (right before next game) I want block that cuz I want sing with Boston next season (and Rondo has 2 more years). So I turn on NBA 2K12 my player then turn on cheat engine then load sliders to cheat engine change allow trades value to 0 then back to my player and save the game. No matter what I do when I click play next game Rondo is in my team (and before the game trade hasn't been made I checked that). Anyone can help?c

And one more thing. Do I have to play the next game to make it work (another words does it starts to work after I'll play the next game)?
Last edited by astarot on Mon Apr 16, 2012 11:12 pm, edited 1 time in total.
astarot
 
Posts: 1
Joined: Mon Apr 16, 2012 8:20 pm

Re: Custom Sliders for My Player, No CPU Trades

Postby BigTobiTobs on Tue Apr 17, 2012 9:13 am

astarot wrote:Hi all

I've been using cheatengine with NBA 2K for quite a while but "allow trades" does not work for me at all. My situation in my player is that I'm in Bucks and Jenings what to test free agency when front office notice that they trade him for Rondo within like 2-3 days (right before next game) I want block that cuz I want sing with Boston next season (and Rondo has 2 more years). So I turn on NBA 2K12 my player then turn on cheat engine then load sliders to cheat engine change allow trades value to 0 then back to my player and save the game. No matter what I do when I click play next game Rondo is in my team (and before the game trade hasn't been made I checked that). Anyone can help?c

And one more thing. Do I have to play the next game to make it work (another words does it starts to work after I'll play the next game)?


You have to start a new save or wait till the next season before it works
BigTobiTobs
 
Posts: 9
Joined: Sat Jan 21, 2012 2:52 pm

Re: Custom Sliders for My Player, No CPU Trades

Postby sinisterglitch on Wed Apr 18, 2012 3:53 pm

bigtobitobs please can you find the address of team chemistry i want to enable it on my player please . i hope you can find it.
User avatar
sinisterglitch
 
Posts: 41
Joined: Thu Feb 23, 2012 1:34 am

Re: Custom Sliders for My Player, No CPU Trades

Postby zones. on Fri Apr 20, 2012 1:45 pm

ok so to anyone who has been searching for a way to skip playing a bunch of key games in a season, im at 23 already and its the beginning of feb so i know the feeling. iv thought of a very obvious solution lol... just kinda mad it took me so long. simply DL tsearch and the file posted 3 or so pages back for it with the post patch configs and sliders, and change ur minutes to 0 FOR KEY GAMES. make sure you change minutes back to normal when not playing key games so you dont hurt your stats or your teams chances of winning (im assuming everyone who wants to skip to the good stuff are deserving starters, here)

note - this DOES have a decent chance of hurting your stats as the cpu makes you play 1 minute a game about 50% of the time. it is better then simply putting it on 1 minute quarters however and messing up your teams stats as well.



now, on another side of things, has anyone found the post patch offsets for MP positions yet? iv seen 2 different numbers, with corresponding values of course, but neither worked in the slightest.
Image

You're better than who? WE are #CavsNation
zones.
 
Posts: 73
Joined: Thu Apr 19, 2012 9:09 am

Re: Custom Sliders for My Player, No CPU Trades

Postby zones. on Fri Apr 20, 2012 1:47 pm

lucaspestz wrote:bigtobitobs please can you find the address of team chemistry i want to enable it on my player please . i hope you can find it.


13B9900
Image

You're better than who? WE are #CavsNation
zones.
 
Posts: 73
Joined: Thu Apr 19, 2012 9:09 am

Re: Custom Sliders for My Player, No CPU Trades

Postby Dazza08 on Sat Apr 21, 2012 11:54 pm

Does anyone know what the address for my player height is? I had a look throuhgt bigtobi's table and it isnt there so if any of u guys do pls share.
Dazza08
 
Posts: 1
Joined: Mon Apr 09, 2012 12:01 am

Re: Custom Sliders for My Player, No CPU Trades

Postby zones. on Sun Apr 22, 2012 6:49 am

Dazza08 wrote:Does anyone know what the address for my player height is? I had a look throuhgt bigtobi's table and it isnt there so if any of u guys do pls share.


1497948
Image

You're better than who? WE are #CavsNation
zones.
 
Posts: 73
Joined: Thu Apr 19, 2012 9:09 am

Re: Custom Sliders for My Player, No CPU Trades

Postby free24ride1 on Sun Apr 22, 2012 5:21 pm

BigTobiTobs wrote:I Have USER AND CPU {Fouls} {Tendencies} {offense} {Defense} But I can't seem to find the attributes just yet so i'll work on that and some other sliders ...

THIS IS FOR THOSE WHO HAVE UPDATED THEIR NBA 2K12 EXE AND THE ADDRESES NO LONGER WORK ...THE IS FOR NBA 2K12 EXE 1.01 PLUS LATEST UPDATE

4-15-2012 3:20 Added a couple attributes that I could find and Playoffs Length and Trades



hello sir can you please add shooting type and FT shooting type? :) u cant change those in My Player mode..
free24ride1
 
Posts: 177
Joined: Sun Nov 27, 2011 5:59 pm

Re: Custom Sliders for My Player, No CPU Trades

Postby bluenami on Tue Apr 24, 2012 2:44 am

I think my nba2k12 has a problem. All the addresses for any of the available options in cheat engine (using the new file uploaded here) have random 6-10 values. Needless to say, I wasn't able to change anything. Anyone know how to fix this?
bluenami
 
Posts: 2
Joined: Sun Mar 04, 2012 11:45 am

Re: Custom Sliders for My Player, No CPU Trades

Postby SeriousOffender on Tue Apr 24, 2012 8:58 am

has anyone found a way of changing their player's dominant hand? i've created multiple players.. after using this sliders/cheatengine all of them bacame lefty.
SeriousOffender
 
Posts: 2
Joined: Tue Apr 03, 2012 5:28 am

Re: Custom Sliders for My Player, No CPU Trades

Postby Spitfire Riggz on Thu Apr 26, 2012 5:27 pm

First of all thank you oh so much lol :bowdown: :bowdown2: :applaud: I had the hardest time changing my players height and weight post patch but I have successfully done that thanks to all your guys' help!

I do have questions though if you can help me out! First of all how do the frequency sliders work? Specifically the user reach in foul frequency. I have tried a couple different values, is it in percentage like 1%-99% frequency of being called on you?
It would be helpful if someone went through and broadly explained the values for frequencies and sliders. Kind of like how the original poster explained most general settings for example game difficulty 0-rookie 1-pro 2-superstar etc.

Also earlier you guys helped someone by posting the address at which you can change your secondary position, I believe that was pre patch if anyone can help me get that address post patch I would much appreciate it!

Finally if anyone knows of a tweak that can reduce the amount of "loose balls" from bumping into your own teammates that would make this game perfect
Spitfire Riggz
 
Posts: 11
Joined: Thu Apr 26, 2012 2:33 pm

Re: Custom Sliders for My Player, No CPU Trades

Postby Bulls#1 on Thu Apr 26, 2012 8:43 pm

Well you can't as that is the engine of the game when it bumps it falls.
Image
User avatar
Bulls#1
 
Posts: 505
Joined: Sun Apr 22, 2012 5:22 pm

Re: Custom Sliders for My Player, No CPU Trades

Postby Spitfire Riggz on Fri Apr 27, 2012 4:19 am

BallerSkillz wrote:Well you can't as that is the engine of the game when it bumps it falls.


Thats a shame, thank you
Spitfire Riggz
 
Posts: 11
Joined: Thu Apr 26, 2012 2:33 pm

Re: Custom Sliders for My Player, No CPU Trades

Postby tnorton00 on Sat Apr 28, 2012 10:20 am

Has anyone found the block settings sliders? Since the patch there are WAY too many blocks by all the wrong players now.
tnorton00
 
Posts: 2
Joined: Mon Apr 16, 2012 4:05 am

Re: Custom Sliders for My Player, No CPU Trades

Postby bjohn_24 on Sun Apr 29, 2012 12:00 am

does anyone know the address for the player position?
bjohn_24
 
Posts: 7
Joined: Sat Dec 17, 2011 8:53 pm

Re: Custom Sliders for My Player, No CPU Trades

Postby sinisterglitch on Sun Apr 29, 2012 2:18 am

zones. wrote:
lucaspestz wrote:bigtobitobs please can you find the address of team chemistry i want to enable it on my player please . i hope you can find it.


13B9900


thank you zones for the help..

i hope someone could find the address for the secondary position for my player.. :applaud:
User avatar
sinisterglitch
 
Posts: 41
Joined: Thu Feb 23, 2012 1:34 am

Re: Custom Sliders for My Player, No CPU Trades

Postby ultravox on Tue May 01, 2012 12:55 pm

Josh8806 wrote:This is incomplete but has some of the basic ability and success rate sliders for cheat engine. Please let me know if it works.



Thanks bro. Helped me tons. :) Mind if you complete it? :D
ultravox
 
Posts: 3
Joined: Fri Mar 16, 2012 11:11 pm

Re: Custom Sliders for My Player, No CPU Trades

Postby Hid15_CEC on Wed May 02, 2012 1:16 am

Thanks bro :D
Hid15_CEC
 
Posts: 2
Joined: Wed May 02, 2012 1:13 am

PreviousNext

Return to NBA 2K12

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests